Prova-ho gratuïtament
logo aquabages
menu

DEPURADOR AMB MEMBRANA D'ULTRAFILTRACIÓ

checkmark

Tracta l'aigua amb tres filtres; el primer filtre; elimina el residu sec deixa'n l'aigua cristal·lina, el segon filtre elimina tota la contaminació química ( clors, antialgues, clarificadors), les olors i mal gust de l'aigua i el tercer filtre elimina la contaminació bacteriològica ( metalls pesats , bacteris, microbis). El resultat és una aigua mineralitzada generada amb un sistema eficient i ecològic. Us podem garantir-li un aigua d’alta qualitat i viva, ja que manté tots els minerals i elements naturals de l’aigua.

spoon-knife

Els menjars recuperen el seu sabor original reduint considerablement el temps de cocció,glaçons de gel transparents i de bon sabor,cafès i infusions amb sabors purs, i no trobareu millor sabor en l'aigua de beure que l'aigua pura obtinguda amb aquest sistema. Ús ideal per a plantes delicades (bonsais), aquaris,planxes de vapor, etc.

segell

El segell de la CE, certifica que el / els productes responen a aquells standars establerts a la Comunitat Europea en matèria de salut, seguretat i protecció del medi ambient.

consum

Consum il·limitat. Sense pagar per cada litre, perquè es connecta a la xarxa, per a poder beure i cuinar sempre de la forma més sana i econòmica. Estalvia't d'anar a comprar les ampolles i transportar-les.

instal·lació

Fàcil instal·lació els nostre equips s’instal·len de forma ràpida i senzilla, sense obres, directament a la canonada de la seva llar (sense necessitat de desguàs no fa cap mena de rebuig).

Depurador d'ultrafiltració + aixeta d'una via + instal·lació

96€

Depurador d'ultrafiltració + aixeta tres vies + instal·lació

175€

Més informació

ultrafiltració