Prova-ho gratuïtament
logo aquabages
menu

INHIBIDOR ELECTROLÍTIC

checkmark

La funció electrolítica és modificar la molècula de calç de carbonat convertint-la amb aragonita, així queda protegida tota la instal·lació i electrodomèstics de la casa. L'inhibidor d'incrustacions funciona per l'acció electrolítica. Això implica la interacció de dos metalls, el cos de coure (càtode) i el magnesi (ànode) que ofereix protecció de la instal·lació sencera. Una vegada que els cristalls de calç han modificat la seva estructura pel procés electrolític, són incapaços d'adherir-se entre si o a les superfícies

spoon-knife

Amb l'instal·lació del inhibidor electrolític obtens grans beneficis:
- Reducció del consum elèctric, cada milimetre de calç incrustat incrementa un 10% mes de consum elèctric.
- Estalvi del 50% amb productes de neteja.
- Elimina la sequedat de la pell i cabells. A la cuina també ajuda en la cocció uniforme i rapida dels aliments.

segell

El segell de qualitat, certificat per TÜV, KTW i ACS. Els productes responen a standars establerts a la Comunitat Europea en matèria de salut, la seguretat i la protecció del medi ambient.

instal·lació

Fàcil instal·lació els nostre equips s’instal·len de forma ràpida i senzilla, sense obres, directament a la canonada de la seva llar (sense necessitat de desguàs no fa cap mena de rebuig). S'instal·la després del comptador d'aigua. No es precisa demanar permís a la comunitat de veïns ni l'empresa subministradora.

Inhibidor electrolític + instal·lació

Més informació

ultrafiltració